Cursus informatie

Voor de exacte cursusdata: zie pagina data hoepelcursus

Een groot deel van het jaar wordt hoepelen binnen gedaan, meestal in een gymzaal. Echter, wanneer de temperaturen stijgen en het weer gunstig is, is het ook mogelijk om buiten te hoepelen. Het mooie van hoepelen is dat je niet veel nodig hebt: een hoepel en je enthousiasme.

Tijdens de les zijn er altijd voldoende hoepels beschikbaar die je mag gebruiken. Het kan echter ook erg leuk zijn om je eigen hoepel(s) mee te nemen als je die hebt. Zo kun je vertrouwd raken met je eigen hoepel en je techniek verbeteren.

Wat betreft kleding, is het aan te raden om soepel zittende (sport)kleding te dragen. Kleding die niet te glad is, heeft de voorkeur, omdat deze meer grip biedt. Katoen is vaak een goede keuze, omdat het wat stroever is en daardoor de hoepel gemakkelijker hoog te houden is. Je kunt ervoor kiezen om sport- of turnschoenen te dragen die geschikt zijn voor gebruik in een sportzaal, maar hoepelen op blote voeten is ook een optie, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Als je besluit om een hoepelcursus te volgen, hoef je je geen zorgen te maken over het missen van belangrijke informatie. Alle benodigde details en instructies zullen ook per e-mail met je worden gedeeld.

Hoepelen is niet alleen een leuke en actieve bezigheid, maar het biedt ook veel flexibiliteit, zowel qua locatie als benodigdheden, zodat je er optimaal van kunt genieten.

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met HoepelSter via What's App

× Hoe kan ik je helpen?