Dansen met hoepels. Op 21 mei start weer de eerste les voor volwassenen!!!

Regelmatig hoor ik dat mensen het niet lukt om te hoepelen, met de juiste hoepel lukt het wel. Er is een extra cursus ingepland in februari, kijk op de cursus date pagina voor meer informatie. Hoop Dance is een goede work out die niet compleet afmattend is. Buik, been, bil en nog meer spiergroepen worden allemaal aan het werk gezet. Twijfel je of het iets is voor jou dan is de mogelijkheid er om de eerste les vrijblijvend mee te doen voor 12 euro.

Samen gaan we de magische wereld van hoepelen verkennen. Van het eenvoudige ronddraaien om de middel tot het ontdekken van allerlei leuke ‘off body’ variaties met onze armen, we zullen samen nieuwe bewegingen ontdekken, onszelf uitdagen en lol hebben.

Wil je de sfeer komen proeven kom dan naar onze vrijblijvende eerste les. Of je nu een ervaren hoepelaar bent of nog nooit een hoepel hebt aangeraakt, iedereen is welkom! Het belooft een gezellige en leerzame bijeenkomst te worden waarin we plezier hebben terwijl we nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Dus, waar wacht je nog op? Meld je snel aan en sluit je aan bij ons. Laten we samen dansen, lachen en genieten van de kunst van het hoepelen. We kunnen niet wachten om met jullie te beginnen en een onvergetelijke tijd te beleven! 🌈💫

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met HoepelSter via What's App

× Hoe kan ik je helpen?