Over ons

Onze hoepelreis begon toen mijn vriendin voor het eerst met hoepelen om haar middel begon en enthousiast haar ervaring deelde. Het was op Koningsdag 2021 dat ik in ons dorp een fitnesshoepel zag staan en dacht: “Waarom zou ik niet eens proberen om die hoepel omhoog te houden?”  En begon ik met hoepelen om mijn middel, helaas resulteerde mijn vroege enthousiasme in een wat beurse taille omdat ik in mijn enthousiasme toch iets te lang doorging. Het kostte me wel wat tijd, maar ik merkte dat ik steeds beter werd en het hoepelen begon echt leuk te worden. 

Het bleek een geweldige uitlaatklep te zijn tijdens een moeilijke periode, waarin ik worstelde met een burn-out en het hielp enorm om mijn geestelijke gezondheid te verbeteren. Na een tijdje was ik tevreden met mijn vaardigheden en kon ik de hoepel moeiteloos een uur lang omhoog houden.

Op gegeven moment begon de uitdaging wat te vervagen en ik begon me af te vragen of er meer te ontdekken viel met de hoepel. Zo begon ik met zoeken en stuitte ik op een hele nieuwe wereld die bekend staat als “Hoop Dance.” Ik besloot een lichtere hoepel te kopen en begon met het verkennen van allerlei beginners trucjes, en zo werd mijn nieuwe passie geboren.

Het bleek dat je met hoepelen een sportieve hobby kunt hebben waarmee je fit en lenig wordt, stress vermindert en tegelijkertijd plezier hebt. Dit bracht me op het idee om de vreugde van het hoepelen met anderen te delen. Kort voor de zomer besloot ik een Hoop Teacher-training te volgen, die ik met succes heb afgerond. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen hoepelreis, kan nu worden ingezet om anderen te helpen gemakkelijk te beginnen, met de juiste materialen, de juiste hoepelmaat, en handige trucjes om mee te beginnen, maar ook met tips om gemotiveerd te blijven hoepelen en nog veel meer.

Wat me opviel in de hoepel- en flow-community is dat deze ruimdenkend, ondersteunend en positief is. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, lichaamstype of achtergrond. Iedereen legt zijn eigen reis af en vindt zijn unieke manier van “flowen.” Dat is wat deze community zo bijzonder maakt.

Wil je meer weten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij delen graag onze passie voor hoepelen en helpen je op weg in deze geweldige wereld van flow!

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met HoepelSter via What's App

× Hoe kan ik je helpen?